تحولات منطقه

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از برگزاری رزمایش میدانی پایش و مبارزه با ملخ صحرایی با حضور رئیس سازمان حفظ نباتات کشور خبر داد.

رزمایش مقابله با آفت ملخ صحرایی در بوشهر برگزار می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احمد سبحانی با تأکید بر ضرورت ردیابی دقیق و روزانه آفت در تمامی عرصه‌های کشاورزی، مرتعی، دشت‌ها و سواحل استان گفت: این ردیابی نیازمند کمک‌های لجستیکی، خودرویی، پشتیبانی و پرسنلی دستگاه‌های مرتبط برای تدارک امکانات مبارزه است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: تجربه موفق سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ نشان داد که مشارکت و همکاری مؤثر تمامی دستگاه‌ها توانست کنترل موفق این آفت را در سطح استان رقم بزند.

سبحانی گفت: اکنون که بیش از چهار سال از آخرین حمله ملخ صحرایی گذشته است، هرچند تدارک امکانات از جمله تأمین سموم، سمپاش‌ها و ادوات مبارزه انجام شده، اما هماهنگی و برنامه‌ریزی بین دستگاهی برای ردیابی، پایش و مبارزه با این آفت و بسیج همه امکانات همچنان ضروری است.

وی بیان کرد: انجام رزمایش‌های میدانی می‌تواند میزان آمادگی استان را در مواجهه واقعی با حمله ملخ محک بزند و مشکلات موجود را آشکار سازد

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر یادآور شد: رزمایش پیش‌رو علاوه بر نمایش توانمندی‌های استان، ظرفیت آن را در برنامه‌ریزی و هماهنگی بین دستگاهی به معرض نمایش خواهد گذاشت.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha